Mennyi esély van hogy el kaptam ?
Figyelt kérdés
2 éve heroin függő vagyok kisebb leszokási kísérletekkel.
Legutóbb együtt lőttünk be magunkat az egyik haverommal sajnos egy tűt használtunk együtt.
Mint utólag meg tudtam róla hogy Hepatitis C-je van illetve az Hív tesztre még vár .
Nagy esélye van szerintetek hogy el kaptam ?
Érdemes lenne el menni tesztre ?
2023. aug. 10. 21:13
1/7 anonim válasza:
A legérdemesebb az lenne, ha leszoknál, nem kisebb kísérletekkel, de... Igen, a saját érdekedben erősen ajánlatos lenne biztosra menni, ha már ennyi eszed volt (már bocs).
2/7 anonim válasza:
Elég nagy az esély. Eleve a drog miatt az immunrendszered sem működik megfelelően. Hát jól elintézted magad.
3/7 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy minden esélyed megvan arra, hogy mégjobban elcseszd ezzel az életed.
Ha ettől nem rettensz meg annyira, hogy azonnal lerakd, akkor mi?
Orvos, addiktológia, rehab, terápia
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hülye voltam
Le szoknék én ha tudnék csak sajnos nagyon gyenge vagyok hozzá
El hihetitek próbáltam már rengetegszer
2023. aug. 11. 10:59
5/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy abból a 2 év herkázásból nagyon gyorsan lesz 5 majd 10 év, és az a minimális akaraterőd is szépen elfogy, ami ma még megvan.
6/7 anonim válasza:
Menj el szűrésre és kiderül. Amúgy lehetne annyi eszed, hogy nem használsz közös tűt, azon a 150 forinton nem múlik semmi. Inkább használd a sajátodat többször mint másét. Herkáról leszokni meg a legtöbb ember csak bentlakásos intézményben tud, másfél éves rehab programmal. Neked is ezt ajánlom.
7/7 anonim válasza:
Menj elvonóra. Nem értem, hogy miért illegális itthon az ibogain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!