Az lehetséges, hogy rám nem hat megfelelően az érzéstelenítés?
Figyelt kérdés
Korábban fogorvosnál is ez volt, hogy beadta az érzéstelenítőt az orvos és utána volt, hogy éreztem a fúrást, meg volt, hogy durván fájt is.
Ma volt egy kisebb műtétem, ott is beadták az érzéstelenítőt, mondták, hogy ez nem fáj, akkor fájna ha nem adnák be. Az injekció után pár perccel belémvágott és olyan volt mintha nem is kaptam volna érzéstelenítőt, felordítottam :D. Aztán kaptam még valamit, azzal már jobb lett, de úgy is többször éreztem a vágást.
Mi a teendő? Ez akkor mindig így lesz és szólni kell, hogy adjanak dupla adagot vagy hogy van ez?
2010. okt. 15. 12:05
1/3 anonim válasza:
nálam is ez van, meg anyukámnál is.
igen, érdemes szólni, hogy jobban odafigyeljenek erre az adott szituban a dokik.
2/3 anonim válasza:
ja, és a lányom is örökölte. 20 hónaposan megműtötték, és végül akkora adag csillapítótól nyugodott le, ami egy 95 kilós emberre lett volna kikalkulálva (ő akkor 8,5 kilós volt)
3/3 anonim válasza:
Nekem ma volt egy kisebb műtétem ami a doki szerint szintén semmi fájdalommal nem jár, érzéstelenítőinjekciót kaptam, de ezután is majdnem mindent éreztem, kaptam még egy adagot, de még mindig nem volt az igazai, úgy fájt, hogy azt hittem megrohadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!