Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van másnak is, akinek sosem...

Van másnak is, akinek sosem fájt a feje vagy csak nagyon-nagyon ritkán?

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 00:56
 1/7 Justinianus ***** válasza:
100%
Van, negyven éve sem.
2023. aug. 5. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Én
2023. aug. 5. 01:12
 3/7 anonim ***** válasza:
A férjem, nem is ért, ha nekem fáj :D
2023. aug. 5. 06:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Van
2023. aug. 5. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Van.

52/F

2023. aug. 5. 20:46
 6/7 Szacsibácsi válasza:
45 éves koromig ettem, ittam, nem mozogtam, volt rajtam vagy 20 kiló plussz, ülőmunkát végeztem, nem gyakran, de időnként előfordult fejfájás. 45 évesen egy labor alkalmával kicsit magasabb lett a vércukrom, mint a normál érték felső határa. Döntöttem, kaja elvétellel, szénhidrát drasztikus csökkentésével,rendszeres kerékpározással és futással (egyik nap 15 km bicikli, másik nap 5-6 kmfutás) bő fél év alatt leadtam a 20 kilót. Azóta eszem rendesen, kicsit talán több növényi élelmet, de amúgy vegyesen mindent, persze nem habzsolok, de nem koplalok, hetente 3-szor futok 6-7 km-t, így tartom a súlyom és a fejem azóta szerintem egyszer sem fájt, vérnyomás pipec, pulzus alaphelyzetben 55, cukor normál értékek között.
2023. aug. 12. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha beteg voltam, akkor sem fájt a fejem.
2023. aug. 12. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!