Nagyon rosszul vagyok a fronttól. Ha becsukok minden ablakot, ajtót az segíthet?
Fáj a fejem, forog a gyomrom, émelygek (migrénnél nálam előfordul).
Nem jó semmi. Se ülve, sem fekve, álmos is vagyok, csukódik a szemem, de fekve még rosszabb. Vettem be egy rubophent, de frontra nem nagyon szokott hatni. Mit csináljak?
Nem. Mivel a front-érzékenység azt jelenti, hogy a légnyomás változás miatt vagy rosszul. Kb egy keszon kamrában tudnád csak megakadályozni, hogy tüneted legyen. A zárt ajtók és ablakok nem akadályozzák meg a légnyomásváltozást.
Menj el a háziorvosodhoz és kérj tőle fájdalomcsillapítót. Addig is igyál egy kis kávét. Az kitágítja az ereket és segít a fejfájás enyhítésében. Ha nem segít akkor vegyél be +1 fájdalomcsillapító tablettát. Nekem csak az segít. Tehát, ha fáj a fejed és 1 (pl cataflán) a szokásos adagod, de az nem használ 15-30perc alatt, akkor vegyél be még 1 darabot. De ne vegyél be többet, nehogy túladagolás legyen belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!