Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy sörözős este után, jó ha...

Nagy sörözős este után, jó ha bevesz az ember Káliumot? Mert ugye sokat kellett pisilni, Kimosattam sokmindent? Hogyis vanez?

Figyelt kérdés

2023. aug. 3. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
A sör vízhajtó hatású. Átmossa a vesédet, távoznak a méreganyagok de nem fogod az összes vitaminkészletedet kimosni. Nem tudom pontosan mit értesz azalatt hogy sokmindent kimosattál-e, de ha ez bárhol felmerülne hogy sok folyadékfogyasztás után vitamint kéne szedni mert kiürül belőled akkor biztos hogy már mindenütt felmutatták volna.
2023. aug. 3. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor először ittam sört, akkor em tudtam, hogy vízajt hatású. :D Megittam és beszálltam az autóba. Amikor megérkeztünka célállomásra már levegőt is alig kaptam. :D
2023. aug. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!