Nagy sörözős este után, jó ha bevesz az ember Káliumot? Mert ugye sokat kellett pisilni, Kimosattam sokmindent? Hogyis vanez?
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 11:45
1/2 anonim válasza:
A sör vízhajtó hatású. Átmossa a vesédet, távoznak a méreganyagok de nem fogod az összes vitaminkészletedet kimosni. Nem tudom pontosan mit értesz azalatt hogy sokmindent kimosattál-e, de ha ez bárhol felmerülne hogy sok folyadékfogyasztás után vitamint kéne szedni mert kiürül belőled akkor biztos hogy már mindenütt felmutatták volna.
2/2 anonim válasza:
Amikor először ittam sört, akkor em tudtam, hogy vízajt hatású. :D Megittam és beszálltam az autóba. Amikor megérkeztünka célállomásra már levegőt is alig kaptam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!