Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Teljes pajzsmirigy eltávólitás...

Sch. Niki kérdése:

Teljes pajzsmirigy eltávólitás után felépülés?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van e itt, olyan akinek eltávólitották a teljes pajzsmirigyét? 1 hét múlva lesz a műtétem, 3 órát mondott az orvos. 3 nap bentartozkódást ill. 10 nap pihenést. A kérdésem az lenne, hogy mien érzés utána? Fáj a seb? Enni, inni lehet normálisan? Mire számítsak? A hormon kezelés utána mennyire kacifántos?

2023. aug. 1. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,nekem 2 műtétem is volt,a másodiknál távolitották el teljesen.A műtet másnapján hazaengedtek,emelni nem lehetett jópár napig.Nekem volt akkor egy pár hónapos babám,igy ezt nehéz volt betartani.Nekem járás közben fájt,húzodott a seb,de nem vészes

.A heget hogy ne csomósodjon be,gyengéden masszirozni kellett.A pajzsmirigy gyógyszert szedni kell utánna is ,már életed végéig.De nem vészes,hozzá lehet szokni,reggel első dolgom beveszem és kész.

2023. aug. 1. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Enni inni is lehet rendesen.
2023. aug. 1. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. aug. 4. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta kérdező?
2023. aug. 28. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jól vagyok. Azóta túl a műtéten 25 én lesz vizsgálatóm Tsh mérés. Végül nem vették ki az egészet,csak a bal oldali. Összességében nem volt olyan szőrnyű,talán az első 4 nap volt kellemetlen. Én 3 napot voltam bent.
2023. okt. 17. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!