Sch. Niki kérdése:
Teljes pajzsmirigy eltávólitás után felépülés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van e itt, olyan akinek eltávólitották a teljes pajzsmirigyét? 1 hét múlva lesz a műtétem, 3 órát mondott az orvos. 3 nap bentartozkódást ill. 10 nap pihenést. A kérdésem az lenne, hogy mien érzés utána? Fáj a seb? Enni, inni lehet normálisan? Mire számítsak? A hormon kezelés utána mennyire kacifántos?2023. aug. 1. 19:24
1/5 anonim válasza:
Szia,nekem 2 műtétem is volt,a másodiknál távolitották el teljesen.A műtet másnapján hazaengedtek,emelni nem lehetett jópár napig.Nekem volt akkor egy pár hónapos babám,igy ezt nehéz volt betartani.Nekem járás közben fájt,húzodott a seb,de nem vészes
.A heget hogy ne csomósodjon be,gyengéden masszirozni kellett.A pajzsmirigy gyógyszert szedni kell utánna is ,már életed végéig.De nem vészes,hozzá lehet szokni,reggel első dolgom beveszem és kész.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. aug. 4. 21:21
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jól vagyok. Azóta túl a műtéten 25 én lesz vizsgálatóm Tsh mérés. Végül nem vették ki az egészet,csak a bal oldali. Összességében nem volt olyan szőrnyű,talán az első 4 nap volt kellemetlen. Én 3 napot voltam bent.
2023. okt. 17. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!