Ez most 7-8 óra alvás vagy nem?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha esetleg buta kérdés, de nem tudom eldönteni:
Ha elalszok éjfélkor és alszok 5:45ig, felkelek pisilni, majd alszok további zavartalan 2 órát, ami összesen 7 óra 45 perc alvás, akkor aludtam 7-8 órát vagy nem?
Tehát számit, hogy felébredtem pisilni és a 7-8 óra nem volt szünetmentes vagy ez is rendes 7-8 órás alvásnak minősül?
Köszi
28N
2023. aug. 1. 16:16
1/3 anonim válasza:
Dehat mi koze ennek ot perc max ebrenletnek? Szerinted az emberek nagyobb resze nem pisil vagy ebred fel es fordul meg minden ejjel? De, igen. Normalis.
2/3 anonim válasza:
Mondjuk.
De pl 16 órán át 1 perc alvás, 1 perc felkelés azért nem lenne az.
3/3 A kérdező kommentje:
en sokszor alszok egyben 7-8 órákat, nem kelek fel pisilni általában( pedig napi 4 liter vizet iszom szépségmegőrzés céljából), számomra nem mindennapos, ha meg van szakítva az alvási fázis akár pisiléssel. De akkor örülök, ha így megszakítva is teljesértékű 7-8 óráról beszélhetünk. Köszönöm a hasznos válaszokat!
2023. aug. 1. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!