Más is szereti vissza tartani, ha nagyon kell pisilnie?
Figyelt kérdés
Állítólag jót tesz a gát izmoknak és a hólyagnak, én sokszor tartogatom. Más is van így ezzel?2023. júl. 31. 16:46
11/13 anonim válasza:
Nekem a pisilés a jó érzés. Persze nem az összes pisilést élvezem. Amikor már nagyon feszül a hólyagom és végre kiérek a wc-re, nagyon jó érzés pisilni. Néha nem tudom megállni, hogy amikor eleresztem magam, hangosan ne adjak ki egy megkönnyebbült áááh hangot, vagy egy "hú de kellett" megjegyzést, ha percekig pisilek. Utána, amikor felállok és érzem a megkönnyebbülést percekig, az fantasztikus érzés. Van néha, hogy még 10 perc után is érzem és én is teljesen nyugodtabbnak érzem magam.
12/13 anonim válasza:
Én is szeretem visszatartani. Reggel amúgy is szokott kelleni eléggé amikor felébredek és ha ráérek felkelni, akkor mindig tartogatom. Már amikor felébredek akkor kell, de olyankor szoktam meginni 1 liter vizet és akkor egy órán belül már nagyon feszül a hólyagom. Szeretem azt az érzést ahogy feszül, meg azt is amikor végre pisilek és percekig csak csurog.😁 Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!