Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ellene ,hogy a...

Mit tegyek ellene ,hogy a váladék ne a torkomon csepegjen le..? Nagyon kellemetlen és idegesítő. Valami ötlet ?

Figyelt kérdés

#ellen #Csurogjon
2023. júl. 30. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan jön a váladék? Mi okozza? Talán az okot kellene megszüntetni.
2023. júl. 30. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
hátsó garatfali csorgás és túlzott váladékképződés: allergia, reflux, orrsövényferdülés, asztma, gyulladás a torokban, garatban. Ez mind lehet kiváltó ok. Isla torokpasztilla, izlandi zuzmó, nyákoldó segíthet, ha nehezített légzés van, orrlégzést könnyítő spré, hogy ne nyitott szájjal hanem orron át lélegezve aludj. Magasabb párnán fekve, és nem hanyatt feküdve jobb a helyzet.
2023. júl. 30. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Amióta használtam nózit azóta van van valami köze hozzá esetleg?
2023. aug. 1. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Alkalomszerű, nem állandó használattól nem
2023. aug. 1. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én inkább a háziorvosomat kérdezném meg erről.
2023. aug. 2. 20:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mitől múlna el ,de nagyon idegesítő,pedig az orrom is fújom rendesen.
2023. aug. 3. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Acc vagy egyéb köptető esetleg segíthet. Persze ezt nem orvoskémt javaslom, de egy próbát megér.
2023. aug. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!