Fiatalon miért néz ki így a bőröm(képek) mint egy 60 évesnek?
Egy ideje vettem észre hogy teljesen “fonnyadt” lett a bőröm, nem tudok rá jobb szót. Főleg a végtagjaimon, lábujjaimon ráncos, de az egész kézfejem is.
Hiába iszom több folyadèkot is, nem változik semmi, de már nagyon idegesit. Olyan mintha nem tudna felszívódni a folyadék, nem hidratálódna a bőröm. Mitől lehet és mit tegyek ellene ?
Amúgy csak 26 éves vagyok és így nèz ki…

Nem cigizek, nem iszom alkoholt…
Az étkezésem szerintem elég rendben van, imádom a zöldségeket, gyümölcsöket, de a pizzát, hamburgert sem vetem meg. Gyors az anyagcserém, ha sokat is ettem nem hiztam meg.
Kb két éve volt egy nagyon stresszes periódusom, lefogytam hirtelen 5 kilót, de nem tudom mennyire függ ez össze.

Gondolom genetika. Ilyen sz@r a bőröd. Nekem is ezt mondta a bőrgyógyász.
Nekem pl nincs ujjlenyomatom!
Az okmányirodában azt mondták, hogy az ujjbegyeimen barázdák látszanak, biztos nem hidratálom eléggé a kezeimet.
Hát én hiába hidratálom, akkor is ilyen. Gondolom azért mert egyébként is rossz a végtagi keringésem, sokszor fáznak a végtagjaim, de nem fogok gyógyszer szedni rá.
Szerintem te is valamelyik ősödtől örökölted ezt a típusú bőrt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!