Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiatalon miért néz ki így a...

Fiatalon miért néz ki így a bőröm(képek) mint egy 60 évesnek?

Figyelt kérdés

Egy ideje vettem észre hogy teljesen “fonnyadt” lett a bőröm, nem tudok rá jobb szót. Főleg a végtagjaimon, lábujjaimon ráncos, de az egész kézfejem is.

Hiába iszom több folyadèkot is, nem változik semmi, de már nagyon idegesit. Olyan mintha nem tudna felszívódni a folyadék, nem hidratálódna a bőröm. Mitől lehet és mit tegyek ellene ?

Amúgy csak 26 éves vagyok és így nèz ki…

[link]

[link]

2023. júl. 29. 09:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Laborvizsgálat során kiderült, hogy alacsony a fibrinogén szintem. Orvos azt mondta még ne kezdjünk vele semmit, majd pár hónap múlva megismételjük. Annyi tunetem volt hogy sokkal lassabban gyógyultak a sebeim mint régebb, nem tudom ehhez lehet e köze ?
2023. júl. 29. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 60 éves ember bőre nem így néz ki.
2023. júl. 29. 10:19
 3/10 A kérdező kommentje:
A kérdésre tudnál választ ?
2023. júl. 29. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Cigi miatt
2023. júl. 29. 10:30
 5/10 Greg35 ***** válasza:
100%
Étkezésed rendben? Akár tápanyaghiány is tud ilyet okozni. Ha mondjuk évek óta egyoldalúan eszel vagy valami speckó diétát tartasz.
2023. júl. 29. 10:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem cigizek, nem iszom alkoholt…

Az étkezésem szerintem elég rendben van, imádom a zöldségeket, gyümölcsöket, de a pizzát, hamburgert sem vetem meg. Gyors az anyagcserém, ha sokat is ettem nem hiztam meg.

Kb két éve volt egy nagyon stresszes periódusom, lefogytam hirtelen 5 kilót, de nem tudom mennyire függ ez össze.

2023. júl. 29. 10:45
 7/10 Greg35 ***** válasza:
100%
Húsok, belsőségek? Én így elsőre a kollagénhiányt mondanám, de valószínű más is hiányozhat. Nem hiszem, hogy betegség húzódik meg a dolog mögött.
2023. júl. 29. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom genetika. Ilyen sz@r a bőröd. Nekem is ezt mondta a bőrgyógyász.

Nekem pl nincs ujjlenyomatom!

Az okmányirodában azt mondták, hogy az ujjbegyeimen barázdák látszanak, biztos nem hidratálom eléggé a kezeimet.

Hát én hiába hidratálom, akkor is ilyen. Gondolom azért mert egyébként is rossz a végtagi keringésem, sokszor fáznak a végtagjaim, de nem fogok gyógyszer szedni rá.

Szerintem te is valamelyik ősödtől örökölted ezt a típusú bőrt.

2023. júl. 29. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Genetika, kollsgénhiány, vitaminhiány (lehet valami pont kimarad egeszseges etelek mellett is)
2023. júl. 31. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Elegendő mennyiségű vizet iszol, rendszeresen?
2023. dec. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!