Adnatok ajandekot magan fogorvosnak ha pont a nevnapjara esik a kovetkezo idopontotok?
Ha kevesebbet adsz,mint amit elvárna,meg is sérted .
Én sem adnék.
16-os elég jól összefoglalta. :) Bár nyilván a fogkrém vmi poén lenne, hogy mittómén a kérdező rendesen fogat mos és "ezt ajánlja a dokinak is" (ti. hogy az is mosson fogat rendesen).
Nekem egy k.rva jóképű ffi dokim van, soha a büdös életben nem adnék neki semmit. Amikor foghúzás után mosolyogva azt mondom, hogy "ez egy egész jó élmény volt, doktor úr" és megköszönöm és elbúcsúzok, az bőven elég arra, hogy tudassam vele, hogy elégedett vagyok vele. Ha a névnapja lenne, akkor sem adnék SEMMI pluszt, mert a) baromi jól keres b) ki vagyok én, hogy adjak neki bármit is? Nem vagyok sem az anyja, sem az apja, sem a felesége/barátnője. Egy egyszerű páciense vagyok.
(Mellesleg ma van a névnapom és sem a szüleim, sem a tesómék nem köszöntöttek meg, majd vmikor eszükbe jut. Nem élünk Lengyelországban, ahol a névnap fontosabb, mint a születésnap, azt ünneplik igazán.)
Na, eddig ez volt az egyik legjobb kérdés, amit itt olvastam a gyakorin.
A kérdező jól eltársalgott magával. Én is szoktam ilyet csinálni. :) Csak nem ennyire fennhéjázóan és másokat lesz.rva. Na meg nem szoktam odaírni a végére, hogy a hülye gyk-s közönség helyett majd megbeszélem az amerikai fb csoportban írogató ismerőseimmel.
Báj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!