A szellentésem az orvosi vizsgálat óta erőtlen, előtte markánsan robbant?
Aranyér gyanu miatt elmentem proktológushoz, aki bedugta az ujját és megerősítette, hogy aranyerem van. Azóta teljesen más a szellentés érzése, olyan mintha az izmaim azon a területen elgyengültek volna és úgy szellentek, mint ahogy szerintem az idős emberek, erőtlenül, gyengén. furcsán.
Előtte viszont markánsat, erőset szellentettem, szinte robbant, volt hangja. Elnézést a részletes leírásért de talán így érzékeltethető amit szeretnék mondani.
Tapasztaltál hasonlót? Mi az oka?
32F
Hát sajnos kitágított. Az izmok, ha széthúzódnak utána lazábbak lesznek. Ezért kell edzés után lenyújtani, hogy a sérült izomrostokat újra a kifeszített állapotba hozzák és ott regenerálódjanak.
De egyébként ugyan ez megfigyelhető a lányoknál, akik vagy szülnek, vagy túl nagy szerszámú pasival vannak, hogy kinyúlnak ott lent és kicsit megereszkednek a korábban feszes részek. Persze ilyenkor jönnek, hogy "dehát ez nem igaz" meg "így születik", de mindenki tudja, hogy ez nem igaz és csak magukat nyugtatják. A megnyúlás miatt lesz saláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!