Milyen orvoshoz forduljak banyapúp miatt?
Figyelt kérdés
Mióta gyerekem van folyton csak görnyedek,szoptatás,pelenka, játszás,stb. Gondolom ezek miatt alakult ki, minnél hamarabb meg szeretnék tőlle szabadulni.
Valakinek tapasztalata? Van e ? Elmúlt e esetleg? Mennyi idő után? Milyen orvoshoz forduljak ezzel aki útba igazít?
2023. júl. 25. 00:17
1/7 anonim válasza:
Reumatológus vagy ortopédus. De amúgy lehet nyújtani a gerincet több módszer is van. Rá a babó miatt most nem sincs sok idő. De amikor edzek olyankor csak simán lógok a húzódzkodón, tehát csak tartom magam.31f
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Mióta csinálod ezt a tornát? Sokat javult azóta? Lehetséges hogy háj is oda gyül? Mert 165 cm és 70 kg , itt ott azért van felesleg rajtam
2023. júl. 25. 13:05
5/7 anonim válasza:
Szükséged lesz extra hosszú műkörmökre és felragasztható hosszú orra is a tökéletes látványhoz. 🙂
6/7 anonim válasza:
Kérdező rendbe tudtad hozni? Ugyanez a problémám nekem is. Mennyit segítettek a gyakorlatok?
7/7 anonim válasza:
Szia, Kérdező! Én írtam a 3-as választ a linkkel. Már pár alkalom után látszódott javulás, de sajnos nem folytattam, nem szoktam rendszeresen csinálni.
Te kipróbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!