Szerintetek mekkora az esélye hogy melanómás vagyok 18 évesen?
Küldök egy képet; [link]
Valószinűleg be van gyuladva nem mintha fájna de érzem hogy elveszi az öszes energiám, a lábamon érzem főleg hogy levan gyengülve.

Uh, pszichomókushoz is menj el, ez súlyos hipochondria! Mielőtt megijednél, hogy mégegy halálos betegséged van, ez azt jelenti, hogy az ember beképzel magának betegségeket, és érezni véli a tüneteket.
Minimális az esélye a melanomának, amit érzel, azt az ijedtségtől érzed. Úgyhogy ki az ágyból, élvezd a nyarat!
Természetesen mutasd meg bőrgyógyásznak azt az anyajegyet, amint kapsz időpontot, de addig se készülj ennyire a halálra, mert még attól leszel beteg, hogy ekkora para van rajtad. Ha neaggyisten melanoma lenne, akkor is meg tudják még műteni könnyen, amíg ilyen pici.
12-es, lehetséges hogy hipochonder vagyok valamilyen szinten, de a multhéten olyan rosszul voltam(fájt az egész lábam miatta, annyira nem volt energiám hogy még az ágyból se tudtam kímélni.)
És ezért azt hittem megfogom dögleni, egyátalán nem beképzelésbőlmérzek fájdalmat, már nem vagyok bepánikolva, de még mindig érzem hogy az egész féltestem fáj és sokat szédülök.
A nyárról pedig annyit hogy utálom mert nincs senkim és mindenhová egyedül kell utaztak, mert akikivel tartom a kapcsolatot valamilyen szinten az "fél" eljárni velem csavarogni nagyobb városokba stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!