Melatonin tabletta (1 mg-os, DM-ben, Rossmannban kaphatóak) miért nem ér semmit, miért nem segít elaludni?
Természetes segítséggel nem megy? Nekem az alábbiak segítenek:
-teljes besötétítés, semmi fény ne szűrődjön be.
-olvasás lefekvés előtt az ágyban és nem monitorról. Ha lehet idegen nyelven, az lefárasztja az agyat, és eltereli a figyelmet a mindennapi gondokról.
-meztelenül alvás. Talán ez a legjobb, mert jót tesz a testhőmérsékletnek. Mióta erre váltottam, hamarabb alszok el és ritkábban is kelek fel éjjel.
-A munkát legalább fél órával lefekvés előtt félretenni.
Ezek mindegyike nagyon sokat segít. Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, csak szerintem érdemes alternatívákban is gondolkozni.
Nekem sem segit sajnos. Szerintem max lightosabb insomniara, alvaszavarra lehet jo, vagy ha a bioritmus borul fel…
De ha komolyabb lelki okok okozzak az alvaskeptelenseget, arra sajnos sztm szart se ernek ezek a termeszetes alternativak.
Tapasztalat..:/
Röviden, mert az étrendkiegészítők nincsenek úgy felülvizsgálva, mint a gyógyszerek.
Now Melatonin sokkal erősebb, mint a Bio Melatonin, viszont másnap is érezheted a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!