Megnéztem a szuperhős potencianövelő kapszula összetevőit, és ezeket simán össze tudom állítani 10ed annyi pénzből, vagy van vmi olyan dolog, amit nem írnak bele?
Figyelt kérdés
Összetevők - Aktív hatóanyag - Mennyiség:
Maca kivonat (Lepidium Meyenii) - 300mg
Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica) - Triterpenes - 70mg/7mg
Panax Ginseng kivonat - Ginsenoside - 20mg/1mg
Rhodiola Rosea kivonat (Lignum modium) - Rosavin - 10mg/0,3mg
Ezeket mind olcsón be lehet szerezni pl Biotech usatol.
2023. júl. 20. 22:29
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Simán eladnak olyanokat marha sokért, amiket te is összeszedsz külön összetevőkből harmad annyiért. Pl. a Profertil is kb. 30ezer,a Fertilio csak 6ezer, de csak a q10 a különbség. Azt pkuszban mi is megvesszük, 10ezerből megvan. Az meg teljesen más kérdés, hogy egyáltalán hatásos-e nálad.
3/5 anonim válasza:
Én azt hallottam egy gyógyszerész podcastjában, hogy ezekből a cuccokból van az a kategória, ami nem használ, és van, ami használ és egyúttal egészségre súlyosan veszélyes, és ez utóbbiakban van fel nem tüntetett összetevő. De nem tudom már hol hallottam ezt pontosan, nem tudok forrást adni sajnos.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Jó, de ezeket drogériákban, gyógyszertárakból vesszük mi is, nem internetről, ott máshogy nem árulhatnak semmit.
5/5 anonim válasza:
Fahéj kapszlát és kurkuma kapszulát is többezerért árulnak, ugyanezt meg a sparban párszáz forintért utánaddobják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!