Most tűnt fel,hogy a tetőn a hullámpala 3 darabban van. Úgy jött ki gondom anno a tető mérete miatt. Alatta vannak az ablakok, kerti asztal szék stb. Ide születtek a gyerekek is. Meg van pecsételve a sorsuk az azbeszt miatt?
😅
Huh... Nagyon kellett találnod valamit, amin ma felhúzhatod magad? Amúgy is ilyen paranoid hipochonder vagy, vagy csak a meleg ártott meg?
Olvastam az előbb az azbesztmentesítési pályázatról es az azbeszt káros hatásairól. Kb már látom betegen a gyerekeket , ami miattunk van.
Kár volt. Pont itt az ablak fölött van, sztem nincs 1 méter.
Akkor káros, ha vágod és porzik, majd azt beszívod. Egy tetőn fent lévő és elhasadt pala semmit nem csinál. Ez nem radioaktív sugárzás, hogy ha kettétörik akkor kijön belőle a mumus, és tilos megközelíteni.
Ha igaz lenne a kérdés és valóban félnél, akkor megtennél mindent hogy a veszélyt megszüntesd. Te csak előadod a pánikot és a neten írogatsz róla, mintha ettől bármi változna.
Mint írtam,most tűnt fel. Hirtelen mit tudnék csinálni???
16 eve itt lakunk, 3 gyerek cseperedett fel, persze, hogy pánikolok! Ha tudom, hogy veszélyes az első dolgom a csere lett volna. Most a tehetetlen félelem lett rajtam úrrá.
Akkor megnyugodhatsz, mert nem szívtak semmit. A késztermékből nem válik ki csak úgy anyag, ahhoz tördelni (ha kettétörik a tetőn az semmi), vágni, fűrészelni kell, hogy az anyag kiporozzon belőle, és annak hosszú időn át kitettnek lenni.
A te esetedben még véletlenül sem történhetett ilyen.
Hát figyelj, most már édes mindegy, mind meg fogtok halni előbb-utóbb.
Mondjuk nem ettől, de ez az info láthatóan számodra lényegtelen, az a fő, hogy legyen mitől rettegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!