Fáj egy ponton a hónaljam, ugye nem komoly?
Figyelt kérdés
Néhány napja időnként érzem, mintha megütöttem volna, olyasmi fájdalom. Ha nagyon tapogatom, akkor egy nagyon pici (max. bors nagyságú) kis csomót érzek ott. Lehet, hogy szőrtüsző gyulladás? Kívülről nem látok duzzanatot, kicsit piros ott a bőr, de nem vészes, máskor is szokott a borotválástól ilyen lenni. Van egy kis betegségszorongásom, így eléggé megijedtem, bár tudom, hogy a kóros csomó nagyobb és nem fájdalmas...inkább az érdekel, hogy szőrtüsző lehet-e, ha kívülről nem nagyon látszik semmi?2023. júl. 19. 16:01
11/11 anonim válasza:
Szortuszo es faggyumirigy is lehet. Abbol nem lehet baj, ha megmutatod sebeszeten. Tapintassal az o tapasztalatuk alapjan eleg jol eltalalhatjak, mi lehet. Amugy ultrahanggal maganban nezetnem, ha par het mulna is fajna.
Nekem nagyon fajt menstruacio elott, es azert nem ijedtem meg, mert pont par hete mell-ultrahangon a honaljam is neztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!