Hogyan érdemes az autóban a klímatisztító spray-t használni?
Kb sehogy. Én is hallottam, meg olvastam erről rengeteg féle módszert mit hogyan kell, meg tisztítás után is érdemes még kicsit járatni meg szellőztetni az autót 1 órán át...
Egyszerű. Én évente elviszem klímáshoz nyomáspróbára, töltésre ha szükséges és akkor egy rendes tisztítás, és egyből kap pollenszűrő cserét is ha már úgy is ott vagyok, és akkor le van tudva. Eddig nekem ez a leghatékonyabb megoldás volt, igaz elkérik az árát érte, de szerintem sokkal jobb mint ha ilyen boltba kapható párszáz ft-os sprékkel szórakozzak ilyen olyan idióta leírásokat követve.
a leghatékonyabb az ózonos tisztítás klimásnál max 10 ezer ft idén 7000ft kértek tőlem
ezek a spray-k maximum csak a szagot veszik el de nem fertőtlenítenek nem érdemes spórolni rajta a penész sok betegséget okozhat
a kérdésre válaszolva tök mindegy hogy bent van a pollenszűrő vagy maszon megy a klima mert jó illat lesz a kocsiba de a penészt meg baktériumot nem tudja kiírtani
ha az a cél hogy jó illat legyen akkor megéri
de ha az a cél hogy fertőtlenítve legyen akkor meg írány a klímás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!