Azi Sandoz 500 mg vélemények?
Igen, szedtem. Mivel antibiotikum, ezért valószínűleg bacid van tehát enélkül nem nagyon fogsz meggyógyulni.
Szedd be és fontos hogy 3 napig, es mind a harmat, akkor is ha jobban vagy
1/1
Nem volt tole semmi bajod? Eleg szarul erzem magam miota beszedtem. Lehet hogy csak ra stresszeltem az olvasott velemenyekre.. 3 hete tarto kohiges miatt irta fel az orvos egyebkent. Nincs mas vaj csak eleg kemenyen kohogok van amikor szaraz kohoges van amikor felszakad.
Minden antibiotikumnak van mellekhatasa. Egy masiktol nekem pl mindig huvelygombam lett, azota kapom pont az asi sandozt ha kell.
Ha a gyomrod fajy szedj melle valami probiotikumot.
Illetve osszessegeben segithet ha jo sok zoldseget, savanyitott dolgokst eszel hogy picit rendbetegye a beleid, felszivodjanak a vitaminok.
Foleg ha nem vagy hozzaszokva az antibiotikumokhoz akkor erezheted magad rosszul es normalis. Felborul a belflora egyensulya, ami meg hangulatray kivanossagra szoval kb mindenre hatassal van.
Viszont ha hánysz vagy lázad lesz vagx bármi durvább dolog, akkor szólj a dokinak.
Ja és ezek kb 4-5 nap alatt hatnak. Szóval szedd be a 3mat de a hatás késni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!