Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet javítani a...

Hogyan lehet javítani a koncentrációs képességeken?

Figyelt kérdés

Ha valaki elkezd mesélni nekem egy történetet,sztorit eseményt bármit,és több mint 1 percig tart, utána már "nem érdekel".A figyelmem elkallódik,máson jár az agyam ilyenkor már.

Egész életemben ilyen voltam, felnőtt 34 éves F vagyok.

Múltkor a barátnőm elkezdett egy hosszú sztorit,hogy mi történt vele a munkahelyén,és tényleg figyelni akartam,de bő 1 perc után azt vettem észre magamon, mikor a baratnőm mesélte az aznapi sztorit...

Szóval 1 perc után azt vettem észre magamon,hogy azon agyalok,hogy...

"Vajon a nőknek is van köldökszöszük"?

Vagy csak a férfiaknál alakul ki köldökpihe?

Szóval míg a barátnőm mesélte a sztoriját,hogy mi történt vele aznap,én okos képpel ezen a rejtvényen gondolkodtam.

2023. júl. 10. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Mert nem érdekel a barátnőd.

Nem szereted.

Amúgy aberrált marhaságokkal kötöd le magad, mert igénytelen vagy szellemileg.

Ez ilyen egyszerű.

2023. júl. 10. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz,ha munkahelyemen pl. A kollégáim elkezdenek egy hosszabb történetet ott is elkallódik a figyelmem.

Mondjuk munkából az a szerencsém,hogy nem nagyon kell gondolkodnom.

Gyárban dolgozok ugyanott 15 éve,ugyanazt csinálom

2023. júl. 10. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sakkozz!
2023. júl. 10. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyeld meg: mindig ez van, bármi is a téma, szitu? Ha valami ilyesmi akkor ezt szakembernek el kell mondani. Van oka. Lehet javítani rajta
2023. júl. 11. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!