Anyajegy! ~ többi alább?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy viszonylag nagy anyajegy az államon, jól látható helyen.
Nem ajánlották a levételt, mert mivel nagy az anyajegy, ezért csúnyán megmaradna a sebhely.
Nagyon zavar az anyajegyem. Mit tudnék tenni? Köszönöm!💗
2023. júl. 9. 22:44
1/8 anonim válasza:
Hordj maszkot! Most mindenhol akciózzák őket ...
2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék.
2023. júl. 9. 22:56
4/8 anonim válasza:
Sztk-s orvos mondta, hogy csunyan megmaradna a heg?
Egyebkent, ha nagyon zavar konzultalj direkt evvel foglalkoz (nem sztk-s) magan plasztikai sebesszel/borgyogyasszal.
Vannak, akik profin direkt erre szakosodnak, heg marad, de ha jo dokihoz mész, nem lesz csunya és nem olyan lesz, mintha sima sebesz venné le sztkban.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 4-es válaszadónak.
A 3-astól pedig azt sueretném kérdezni, hogy ezen a kérdésen mi nem volt értelmes. Érdekes, a 4-es tudott normális választ adni.
2023. júl. 10. 11:38
6/8 anonim válasza:
Egy valódi orvos megmondta, hogy csúnya lenne a heg. Egy anonym bárki szerint magánban szép lesz. Nála nem reklamálhatsz sem akkor, ha magánban sem javasolják a műtétet, de a vizsgálati díjat elkérik, sem pedig akkor, ha megműtenek és nem leszel elégedett az eredménnyel. Nekem van tapasztalatom SZTK-s anyajegy-levétellel: vettek le egyet a karomról. Szép a heg, de látszik. Az arcomhoz nem engedném, hogy nyúljanak. Szerintem korrekt választ kaptál az orvosodtól és tőlem is. Nem utolsó sorban maszkot akkor használhatsz, ha megműtteted magadat, de nem tetszik az eredmény.
7/8 anonim válasza:
Kb. tíz éve nekem is ezt mondta egy bőrgyógyász. Tavaly elmentem egy másikhoz, aki azt javasolta, hogy keressek fel egy magán plasztikai sebészt, aki ért az adott testrészhez, és beszéljek vele. Elmentem, vállalta, levette, és szerencsére szép lett. ( A hegesedés egyéni hajlamtól is függ, szerencsém is volt.)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. júl. 24. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!