Mik a pandémia tanulságai?
Ma jelent meg egy, azt ezt feldolgozó film. Mi a véleményed? (1 óra hosszú)
Csak civilizált válaszokat várok.
Nem néztem meg a kisfilmet.
Az egyetlen egy dolog ami pozitív volt a pandémiában, hogy a levegő szennyeződés csökkent. A világ egy pillanatra hozzájutott egy nagy "lélegzethez"
Az a tanulság,hogy a tömeg manipulálható.
Az zombik agya max. a "covid"-ig jut el,de a lényeg a nwo.Mert mindig az volt a lényeg.A neokommunizmus már úton van az Eu-ba és az Usa-ba is,Kínában köszöni,már jól működik.
Nem generációtól függ. Én elég friss Z generácíós vagyok (2004-es születésű) és JÓCSKÁN többet tudok mint a nálam 3,4,5x idősebbek. De még mindig nem eleget. Az ember mindig tanul valamit. Amikor azt hiszi hogy tud mindent akkor tud igazából a legkevesebbet. Ebben az egészben rengeteg minden józanész, és ezért durva hogy lehet ekkora szinten a többség. Lehet sokan felébredtek de minimum ugyanolyan sok még mindig a zombi is. Van aki még most is oltat? Biztos!!! Beeeee...
Most ha a COVID-ról van csak szó, már jó 3 éve tudom mi folyik pontosan. Saját tapasztalatból is. Egyesek még most se. Elképesztő, azért nem? És ez még csak a COVID, többiről még nem is beszéltem...
A megismételt Milgram kísérlet szerint a kritikai gondolkodásra képes, tudatos emberek aránya csökkent. 60-70 év alatt kb. a felére.
Ne tévessze senki össze a saját személyes tapasztalatát az általános helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!