Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyukám már lassan egy fél...

Anyukám már lassan egy fél éve kihányja minden reggeli,esetleg ebéd után az ennivalót. Mit tegyek? többi lenn

Figyelt kérdés

közben tödügyulladással volt korházban, azt mondták neki emiatt volt, de most hogy hazatért újra elő jöttek a tünetek.

Ilyenkor gyomorszájnál érez fájdalmat. Nagyon sokat stresszelt az elmúlt fél évben kapcsolata miatt. A háziorvos fél éve nem hajlandó sehová sem beutalni,ezt már feladtuk. Elvinném magán rendelésre, szolnok van közel mint nagyobb város. Van valakinek ötlete hol kezdjük a kiviszgálást? Én egy gyomortükrözésre és hasi ultrahangra gondoltam.

2023. júl. 4. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Menjetek orvoshoz vele, ezt tegye. Stressz is okozhat hányást, ez is tény.
2023. júl. 4. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Számtalan alkalommal volt az elmúlt fél évben a házi orvosánál, de nem hajlandó foglalkozni az orvos a problémával
2023. júl. 4. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Szabad orvosválasztás van, keressetek másik háziorvost első lépésben.
2023. júl. 4. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

‘Szabad orvosválasztás van’

Aha, csak egy sem vesz át olyat, aki nem a körletéhez tartozik,annyira leterheltek… tapasztalat, az összesnél próbálkoztam, lehetetlen, és sajnos más városokban is ezt mondják.

Magán gasztroenterológushoz lehetne vinni, de azt tanácsolom,oda már egy hasi UH lelettel menjetek!

2023. júl. 4. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik a történethez,hogy mivel anyukám elég öreg,és eléggé ragaszkodik valamiért ehhez az orvoshoz, mivel egész életében ő volt az orvosa, én meg ugye nem intézkedhetek ilyen ügyben helyette, plusz a többi is elég rossz hírben áll.
2023. júl. 4. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Így látatlanban a hányás+gyomorszáj környéki fájdalom savas refluxnak hangzik, esetleg próbált már valamilyen savtermelésgátlót? (Pantoprazol)

Sokféle kapható vény nélkül (pl.Nolplaza) de a háziorvosa is fel tudja írni.

2023. júl. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!