Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha orvos azt kérné, hogy...

Ha orvos azt kérné, hogy vetkőzz meztelenre mit tennél? 1. Simán levetkőznél. 2. Levetkőznél, de zavarban lennél. 3. Inkább keresnél másik orvost. Életkort, és nemet is írj!

Figyelt kérdés
orvos, vizsgálat

2023. júl. 3. 14:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Tilos. Ez irott szabaly. Vagy alul, vagy felul. Egyszerre maximum aberralt orvos szandekos megalazasbol teszi.
2023. júl. 3. 15:50
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Semmi esetre sem vetkőznék meztelenre. Férfi vagyok nem tudom elképzelni, hogy mihez lenne rá szükség...

Nem vagyok szégyenlős; ez inkább elvi kérdés.

2023. júl. 3. 18:14
 13/29 anonim ***** válasza:
71%

Megkérdezném, hogy miért.

Amúgy 40 évesnél fiatalabb férfiaknak mondom: katonaorvosnál volt ilyen.

2023. júl. 3. 19:48
 14/29 anonim ***** válasza:
79%

13

Az lehet, de hál'istennek az már a múlt.

Miért? Személyiségi jogok, betegjogok, önbecsülés, önérzet; válassz.

2023. júl. 3. 19:53
 15/29 anonim ***** válasza:
52%
Elhiszem, hogy szakmailag nem tartják helyesnek és sokakat zavarna is, de szerintem ha alul le kell vetkőzni, annyira mindegy, hogy van-e rajtam felül egy póló, semmivel nem érzem magam komfortosabban. Még egy kicsit idétlen is. Szóval én simán levetkőznék.
2023. júl. 3. 23:10
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
Indokfüggő. Mit mondjak, aranyérműtéthez toltam már le a gatyámat saját belátásból, de ha ezt valami túlbuzgó fülorrgégész kérné, elköszönnénk egymástól. És az a fajta ember vagyok, aki tudja felborítani az asztalt, ha valami nem állapot.
2023. júl. 3. 23:19
 17/29 anonim ***** válasza:

2

24F

2023. júl. 4. 11:45
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem indokolt, még egy nőgyógyászati vizsgálatnál SEM, szóval megkérdezném, miért akarja, és a kamaránál tudják-e, hogy egy perverz fsznak adtak ki engedélyt.
2023. júl. 4. 11:56
 19/29 anonim ***** válasza:
80%
Levetkőznék, de zavarban lennék. 19/L
2023. júl. 4. 23:39
 20/29 anonim ***** válasza:

19

És miért vetkőznél le? Meg sem fordulna a fejedben, hogy nem oké? Nem kételkednél? Könyörgöm; ne legyünk már ennyire nyuszik... Állj ki magadért, kételkejd és dönts. Bármilyen orvosnál bármilyen vizsgálatra mondhatsz nemet.

2023. júl. 5. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!