Ha valakinek nagyon gyenge a szervezete, pl tele van krónikus betegségekkel, sokszor van rosszul, rossz genetika, rossz körny.hatások, az miben hal meg?
Erre nincs egzakt válasz. Egyfelől sok krónikus betegség kezelhető, egész hosszú ideig is el lehet éldegélni. Fertőzésekkel szemben is van hatékony védelem, abban sem kell meghalni 35 évesen. A környezeti ártalmakat is lehet csökkenteni egy bizonyos szintig. És 35 évesen a busz is elütheti az embert, betegségtől függetlenül.
Ha magadat félted, akkor menj el egy alapos kivizsgálásra, mérd fel az egészségügyi kockázatokat és tégy ellenük.
Általánosságban meg semmi értelme a kérdésednek.
Kórházba kellene befeküdni?
Egyelőre mindenre külön vizsgáltak, ezer diagnózisom van már és sok dolgot még be se vallottam.
Maga a gyógyszer is csökkenti az élettartamot, ártalmas, plusz kb semmit se tudnak kezelni..
Mekkora az esélye a baleseti halálnak? Relatív kicsi. Nem tudom, miért hoztad ide.
6
Miért is?
Miért kéne befeküdnöd a kórházba? Indokolt az állapotod alapján?
Azt írod, hogy a kivizsgálás megtörtént, ez szuper, akkor a felállított diagnózisok alapján biztos megkezeződött már a kezelésed. Azon túl, hogy az orvos felállítja a diagnózist és a rendelkezésére álló eszközökkel igyekszik téged kezelni, mást nem igen tud tenni. Ha nem tartod kielégítőnek, akkor érdemes másod, vagy harmadvéleményt is kérni, más orvokkal is konzultálni.
"Maga a gyógyszer is csökkenti az élettartamot, ártalmas, plusz kb semmit se tudnak kezelni.." Azért ez így nem igaz. A fejlett orvostudomány köszönhetjük, hogy 70-80 év az átlag, várható élettartam, korábban ez 40 év volt.
Másik, ha nem bízol az orvosi és azon belül a gyógyszeres kezelésben, akkor minek vizsgáltattad ki magad, minek akarsz kórházba feküdni?
Ja és nincs ember a Földön,a ki megmondja neked hogy 35 évesen miben fogsz meghalni.
Egy gyenge, beteges, semmit se toleráló szervezet gondolom igen korán feladja az életet, csak nem tudom, miben, mire számítsak.
A gyógyszerekkel meg maguk az orvosok rémisztgetnek, amúgy KIvizsgálás nem történt, csak vizsgálgattak, az egyikük mondta, hogy kórház lenne jó és egyben mindent.
Amúgy nem igazán képesek kezelni a bajaimat.
Azt meg ne feltételezzük, hogy ha vegyszerekkel belenyúlunk a szervezet működésébe, az olyan, mintha bele se nyúlnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!