Altatásos műtét előtt mik a teendők?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy enni inni nem lehet éjféltől. De van vmi más teendő is?2023. jún. 29. 13:12
1/6 A kérdező kommentje:
Eléggé félek amúgy… 19 vagyok, ekg és vérképem jó szóval elvileg minden oké lesz
2023. jún. 29. 13:14
3/6 anonim válasza:
Ezt pontosan elmondják előtte. Nem minden műtétnél pont ugyanaz az előkészítés.
4/6 anonim válasza:
Ne félj! Felesleges! Egy egész orvoscsapat fog rád vigyázni az altatásod alatt!
Beszél hozzád valamelyik orvos, mikor bevisznek a műtétre. Te meg arra fogsz eszmélni, hogy az ágyadon fekszel! Ne parázz!
Az altatás után, miután felébredsz, nagyon fáradt leszel! Még aludni fogsz néhány órát le, csak már magadtól!
Utána az ápoló hozza neked a hamit meg vizet. Persze, ezeket csak óvatosan, lassan szabad elfogyasztani! Ne ess abba a hibába, amibe én! Bezabáltam mindent - még repetát is hoztak - aztán majdnem kihánytam, mert egyből befaltam mindent! 😂😂
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Kezeloorvos pont ennyit mondott, ne egyek igyak… nem volt valami bo szavu. Amugy szajsebeszeti mutet szoval valszeg enni nem fogok utana
2023. jún. 29. 15:16
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Ha mást nem mondtak, akkor nincs más teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!