Mitől alakul ki a toka?
Miért van az hogy egy izmos egyébként jó testalkatú férfinek van tokája?
Nem zavar hogy van neki csak érdekel. Régebben is volt neki mikor kamasz volt,de most egyre nagyobb neki a tokája de amúgy nem hízik. 28 éves most.
Ki kérdezi? Szülő? Régi barát? Régi ismerős?
Ha az érintettet zavarná biztosan felkeresne egy endokrinológust (pajzsmirigy elváltozás lehet a háttérben.)
Értem. Egészségi állapot miatti aggály.
Érdemes megcélozni egy endokrinológust. Ha nincs semmilyen zavaró tünet, nem biztos, hogy elmegy akár csak egy laborvizsgálatra is.
Az én párom is aggódik szünet nélkül értem. Sokkal, sokkal jobban, mint én magamért. (Én vagyok a nő, de én vagyok a pozitívabb felfogású kettőnk történetben.)
Bár hasonlóképpen odafigyelek rá, amit igencsak értékelni szokott.
Bocsánat, fogalmazási hibát követtem el pillanatnyi figyelem elkalandozás miatt. (Édesanyám szokta magát hanyagul kifejezni.)
Megcélozni helyett szóba hozni az endokrinológust. Így már helyesebb nyelvtanilag a szövegrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!