Melyik herpeszkenőcsök váltak be, és melyik a legolcsóbb? RICHTOFIT milyen?
Figyelt kérdés
anyám adott kölcsön zoviraxot,nálam elkeveredett valahova,most kell neki,de nincs 1200 ftom zoviraxra(ami mellesleg nekem nem vált be)2010. okt. 12. 19:17
1/8 anonim válasza:
Nekem a Fenivír jött be.A Richtofit szerintem egyénfüggő,mint az összes többi.Egy próbát megér.
2/8 jamesbond válasza:
A Zovirax nekm nagyon régen bevált. De csak úgy ért nálam valamit, ha már a legelején elkezdtem ahogy el kezdett bizseregni. Ha csak párszor kentem be akkor mindig kijött teljesen. Évek óta úgy csinálom, hogy óránként alaposan lemosom szappannal és vékonyan bekenem utána. Elég macerás, de így már nagyon régen nem kellett végig kínlódnom az egészet.
3/8 anonim válasza:
Gyógyszertárban kimérve kérhetsz kis adag levendula olajat. Nem drága.
Hatásos.
Ha van biotron lámpátok, az is jó rá kiegészitésként. Nekem sajnos a krémek nem váltak be.
5/8 anonim válasza:
Nekem a Zovirax vált be,mindig is azt használom/használtam. Sajnos rajtam is gyakran kijön,szóval muszáj valamit venni.:) Igaz kicsit dgára,1-2-3 eter,már rég vettem,nem tudom pontosan. De ahogy már mondtam,nem vakarózik,nem ég tőle..:D Párnap alatt elmúlik (3-4-5) ha minden jól megy. :D
6/8 anonim válasza:
Richtofit ajakherpesz gélt újra lehet kapni, jó és az ára is olcsó, hatszáz forint környékén van
7/8 SzDavid12 válasza:
Szerintem a Richtofit ajakherpesz gél a legjobb és a legolcsóbb. Szerencsére újra lehet kapni a patikákban.
8/8 anonim válasza:
Akkor a Richtofit a legjobb, kb. fele annyiba kerül és még használ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!