Érzéstelenítő spray és vérvétel?
A következő a problémám; a belem is kifordul, már csak a vérvétel gondokalára is. Tudom, nem kéne ezen problémázni, vannak sokkal nagyobb gondok is – ezt is megkaptam jó párszor, köszönöm, értem –, viszont jelenleg ez a problémám, ez foglalkoztat.
A rosszullét kerülget, ha erre gondolok, és alternatív megoldásként merült fel bennem az érzéstelenítő spray gondolata, mert ugye ez elméletben nagyon jól hangzik :,))
A kérdés az, hogy ti használtatok-e már ilyet – érzéstelenítő spray –, bevált-e.
Esetleg mérsékelné kicsit a "fájdalmat"? (Bár tudom, hogy nem hattttalmas nagy fájdalom, de én azt a kicsit se fogom tudni elvilseni az összes közre játszó dologgal egyben.)
Mivel a tizennégy éves lányoknak kötelezővé tették a vashiány vizsgálatot, mindenképp muszáj mennem, és már a gondolattól is hisztizhetnékem van :DD
Köszönöm az összes hasznos választ!
Nem attól vagy rosszul, mert érzel egy darázscsipesnyi szúrást, hanem attól, hogy vérvétel közben leesik a vernyomasod és emiatt hajlamosak sokan elajulni.
Nem fog fájni, ha van lehetőséged kérd meg hogy fekve vegyek, sokkal jobban fogod érezni magad, komfortosabb is, utána pár percig pihensz és mehetsz is dolgodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!