Ajánlana valaki olyan helyet ( fizetős)ajánlani ahol két- három héten belül kiszedik az epehólyagot?egy 3 cm kövem van panaszmentes de belémrakták a parát hogy el tud rákosodni.
Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 20:27
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos van epehólyag rák....és brutális
2023. jún. 17. 20:33
3/9 anonim válasza:
Első, hogyne lenne eperák. És tényleg brutális, tapasztalatból mondom sajnos, anyukám 3 hónap után elment miatta. Nem vagyok orvos, de ne parázz kérdező, azért viszonylag ritkán rákosodik el szerintem, elég sokan élnek epekővel viszonylag hosszabb ideig. Kívánom hogy találj megoldást minél hamarabb.
4/9 anonim válasza:
3 hét alatt szerintem sehol nem szedik ki.Nekem a budapesti Medicoverben 6 hétre adtak időpontot.Csak 200km--t kellett utaznom,hogy ne kelljen az államiban 2 èvet várni,ugyanis kb 800adik voltam a várólistán.
5/9 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta...
2023. júl. 29. 16:57
6/9 anonim válasza:
Sürgősségi műtéted volt vagy maszek?
7/9 A kérdező kommentje:
Sürgösségiről vittek fel este,reggel már vágtak.A hólyag már ödémás volt.Elötte három alkalommal voltam az SBO- n mindig elküldtek.Az uh soha nem mutatott ki bajt,pedig rendszeressen mentem....mákom volt.
2023. júl. 30. 09:26
8/9 anonim válasza:
Hát akkor még időben kivették!Szerencsére túl vagy rajta!Azóta hogy vagy?
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta minden problémám megszünt....semmi fájdalom..és hát a folxamatos ideg hogy esetleg elrákosodik a hólyag a sok irritáló dörzsöléstől.Hangsúlyozom három havonta voltam uh- n.Soha nem jelezték hogy baj van...pedig már hónapok óta be lehetett gyulladva,a CRP szint is 50 volt....Ha akkor este más orvos,más UH- s ,más osztályos sebész van....lehet hogy rosszabul alakul.Szerencsém volt....
2023. júl. 30. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!