Miért félek a retinaleválástól?
Figyelt kérdés
Még kisiskolás voltam, mikor apukám megvakult a fel szemére, leszakadt a retinája. Ráadásul úgy, hogy sose volt gyengénlátó, sose hordott szemüveget, tehát nem a gyengénlátókra igaz csak az, hogy leválhat a retinája, és nagyon félek attól, hogy nehogy így járjak. Voltam többször is szemészeti vizsgálatokon, ahol a szemorvos semmit nem látott, de azért mégis csak van bennem egy félelem. Volt már úgy hogy felemeltem egy nehezebb dolgot, és utána idegeskedtem nehogy baja essen a szememnek.2023. jún. 16. 23:29
1/2 A kérdező kommentje:
Nem hordok szemüveget sem.
2023. jún. 16. 23:32
2/2 anonim válasza:
Véleményem szerint felesleges parázni ezen. Írod, hogy orvos is látott többször is, ha nekem nem is, de legalább az orvosnak hidd el, hogy tényleg nincs semmi. Én, mint rövidlátó nyilatkozhatok arról, hogy emeltem már nehezet, de még itt vagyok, nincs semmi baj. Egyébként ez ellen nem tudsz tenni úgysem, szóval nem éri meg kattogni rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!