Az altatás mikor kockázatos?
Figyelt kérdés
Szájsebészeten fognak altatni. Vérképem , vizeletem jó, nincs semmilyen betegségem. Még a műtét előtt elmegyek EKG ra is.2023. jún. 16. 21:39
1/11 anonim válasza:
Ha minden okés veled, nem gondolnám, hogy kockázatos lenne. Nem kell ráfeszülni, semmi probléma nem lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Remélem, köszi :) amúgy az altatóorvos ott marad velem a műtét után amíg fel nem ébredek?
2023. jún. 16. 21:45
4/11 A kérdező kommentje:
És ha már felébredtem ugye pihenni kell még egy kicsit, akkor már senki nem figyel rám?
2023. jún. 16. 21:49
5/11 anonim válasza:
"És ha már felébredtem ugye pihenni kell még egy kicsit, akkor már senki nem figyel rám?"
Ki akarod csapni a brét vagy lopni akarsz vagy mivan? Milyen kérdés ez?
6/11 anonim válasza:
Hát dehogynem, azért figyelnek, hogy minden rendben van-e.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem rosszból kérdeztem… eléggé izgulok. És azért jó lenne ha valaki addig ott lenne velem amég haza nem megyek
2023. jún. 16. 21:53
8/11 anonim válasza:
Vigyázni fognak rád, nyugodt lehetsz.
9/11 anonim válasza:
Magas vérnyomás.
Idős kor.
Gyenge immun
Szivbetegseg
10/11 anonim válasza:
Műtét után azonnal felébresztenek,tolnak a helyedre.De vissza fogsz még aludni,a nővérek figyelnek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!