Ciki, hogy magas vagyok?
A testi adottságaidat nem Te határozod meg. Ezekre légy büszke, használd ki az előnyüket és szeresd önmagad olyannak, amilyen vagy! :)
Szerintem egyáltalán nem "ciki", hogy magas vagy, sőt! Jól tudod alkalmazni, pl nagyon jó kosaras, kézilabdás lehetsz, nagyon sok sportban előnyödre válik a magasságod. Odahaza én (155 cm) a legalacsonyabb fali polcokat is nehezen érem fel, míg Neked ez nem jelent problémát.
Ne azzal foglalkozz mások mit mondanak! Az igazi barátaid/szeretteid úgy szeretnek, amilyen vagy, ne foglalkozz Téged nem eléggé ismerő negatív beszólásokkal!
Légy önmagad, szeresd amilyen vagy és akkor a többiek is elfogadnak ilyennek! :)
168 egyáltalán nem sok, sőt.
én 12,5 évesen értem el a 180-at, azóta viszont nem nőttem (nőnemű vagyok).
Szia!
Szerintem egyáltalán nem ciki, én 13 vagyok és 171 cm és az osztályrásaim is ekkorák vagy nagyobbak szóval szerintem ne szégyeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!