Hallásvizsgálatra kihez érdemes fordulni?
Sziasztok!
Egy ideje észrevettem hogy a hallásommal nincs rendbe valami, ezt egy munkahelyi orvosi vizsgálat is igazolta már régebben mert nem hallottam x hz-feletti hangot. A hallásvizsgálatra fül-orr-gégészhez érdemes fordulni vagy audiológushoz? A geers halláscentrumot néztem ki a vizsgálatra ahol ha szükséges lehet hallókészüléket is intézni, csak nem tudom hogy az audiológusok nem-e "rosszabbak" mint a fül-orr-gégészek. Úgy értem ezt, mint a szemüvegboltokban is megvizsgálhat sima optikus is ha elmúltál 16 éves csak nem biztos hogy érdemes bennük bízni(hugomnak elmérte a szem görbületet vagy mit és cserélni kellett a lencsét.) A közelben lévő doki akinél kiderült az allergiám is meg nem hiszem hogy végez maszekon hallásvizsgálatot, maximum adna beutalót a kórházba. Az oep támogatásoknál is valahol azt olvasom hogy elég az audiológus igazolása valahol meg hogy kell a fül orr gégésztől is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!