Lehet-e tüdővizesedés?
Sziasztok!
2 napja fáj a hátam legfőképp, és a mellkasom, először azthittem a szívemmel van valami, elmentem tegnap orvoshog szívemmel minden ok, gondolok tüdővízesedésre holnap megyek mellkas RTG-re szerintetek?
2 hónapja volt szív UH-m is.
A folyadékot ki lehet kopogtatni. És nem feltétlenül jár fájdalommal. Max nehéz legzessel.
Nem emelted meg magad? Én volt, hogy nehezet emeltem és fájt kb 1-2 hétig a mellkasom.
Lehet tényleg valami fizikai megterhelés miatt fáj és nem szervi probléma miatt.
Ha a gerinceddel történt valami, attól fájhat a hátad és ki is sugározhat a mellkasodba.
De ha vizesedne a tüdőd, akkor az mindenképp nehéz légzéssel jár.
Sziasztok!
Mellkas RTG-m is negatív lett és a hétfőn csinált EKG-m is ma bementem a sürgősségire mert nem hagy nyugodni ez a dolog, majd ott közölték hogy ugyanezeket a vizsgálatokat csinálják meg most mint előtte 2 nappal, így azt mondták ne várjak 5 órát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!