Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől piros az orrom?

Mitől piros az orrom?

Figyelt kérdés

Elég sűrűn kipirosodik az orrom. Nem eres, hanem mint amikor leég az ember orra... Mitől lehet?

Bor kizárva. :) Alkoholt ritkán iszok.

2010. okt. 12. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hideg miatt is pirosodhat.. bár nemtudom, hogy neked mikor szokott. pl ülsz a szobában és ott bepirosodik? hideg is?
2010. okt. 12. 00:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hidegtől, mert nyáron is előfordult. De tényleg ahhoz hasonlít.
2010. okt. 12. 00:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
magas a vérnyomásod? sok húst eszel?
2010. okt. 12. 01:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ilyen, csak szárnyashúst eszem, és nem alkoholizálok.

ennek nálam az az oka, hogy nagyon érzékeny a bőröm, ezért ha picit melegebb vízzel zuhanyozom, olyan, mintha leégtem volna.

emellett allergiám is van, biz. tusfürdőkre, krémekre.

a harmadik pirosító dolog: ahogy sok nő is, én is szeretem nyomkodni az orromat, és ez nem tesz jót =:I

remélem, segítettem :)

2010. okt. 12. 06:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
előző voltam: és a vérnyomásom is alacsony, ezt kifelejtettem.
2010. okt. 12. 06:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Vérnyomásom elvileg ok. De volt már, hogy összehoztam az idegességgel a piros orrot. Gondoltam, hogy "felmegy a pumpám" azért pirosodik. De lehet csak én kombinálok, mert valamikor ok nélkül.

Hát a husit szeretem, az tény.

Nyomkodni nem szoktam magam. :) Meg elvileg allergiás sem vagyok, remélem így is marad. :S

Egyszer dokinál is rákérdeztem, ha már ott voltam... de ő sem tudta. Én azért kíváncsi lennék, mert kb 1 éve kezdődött előtte nem volt ilyen.

Köszönöm a válaszokat, várom még az ötleteket.

2010. okt. 12. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Elmúlt már az orrpirosság? Nekem is pont ez a gondom és nem tudom miért. De elég zavaró:(
2012. máj. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!