Mennyi idő kell ahhoz, hogy hámlani kezdj, ha leégtél?
Figyelt kérdés
Nagyon fehér, szeplős bőröm van, ezért szinte sosem megyek napra, de tényleg szinte soha, figyelek, hogy ne égjek le. Nemrég sikerült leégnem. Egészen pontosan 17 nappal ezelőtt. Na ma kezdtem hámlani! Eddig csak elmúlt a pirosság, de most kezdtem hámlani. Szerintem ez nem normális, és esetleg köze lehet ahhoz, hogy pattanásosodásra is hajlamos vagyok, mert lassabban "kopik" le az elhalt hámsejt a bőrömről és alatta "ragad" a faggyú. Napi egyszer legalább rendesen zuhanyzok, de sokszor van, hogy fürdök, áztatom magam, már rég le kellett volna hámlania szerintem. Tudom, hogy kb két hét alatt cserélődik le a bőr teljesen, apró hámlásokkal, nem ilyen hatalmas bőrvedléssel..
Ki mennyi idő elteltével kezd hámlani leégés után?
2023. jún. 13. 08:59
1/1 anonim válasza:
Szerintem kb 1 hét, de régen égtem már le, igyekszem elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!