Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg lehetséges, hogy egy...

Archduke88 kérdése:

Tényleg lehetséges, hogy egy újszülött babát visszahelyezenek valahogy az anyja hasában??

Figyelt kérdés

Üdv!

Tudom beteg a kérdés..

Van egy kollegám és ilyen beteg és undorító dolgokat néz (szerintem darkweben) mert olyan dolgokkal talál meg amiket szerintem csak ilyen elvetemült oldalon lehet megtalálni..

Zavaró és ketyos a tag ahogy és amikor lehet lerázom mert egyszerűen nem érti meg, hogy ilyen dolgokra nem vagyok kíváncsi de csak mondja és mondja..

Milyen témái vannak nem említeném (kivégzés meg ilyesmi) de mesélt valamit ami elképesztően bizarr és valahogy azt gondolom ez azért már túlzás...

Szóval mesélte, hogy látott egy videót amin az látszik, egy megszült nőbe visszahelyezik az újszülött babát és táplálják tovább..

Sajnos elképesztő dolgok vannak amikkel kínozni lehet valakit, de szerintem ezt nem lehet kivitelezni...

Elnézést aki érzékeny erre a témára de engem sokkolt a dolog de valamelyest megnyugtató, hogy csak kitaláció...

#Darkweb téma #Csak erős idegzetűeknek!!
2023. jún. 12. 19:56
A kérdező szavazást indított:
18+
Csak nagyon erős idegzetűeknek
Darkweb téma
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
helyesen: az anyja hasába?? ...
2023. jún. 12. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
41%

Ennek nem sok köze van a darkwebhez. Van az a városi legenda, hogy ez valami elit, titkos hálózat az arra beavatottaknak, és ott olyan dolgot látsz amit sehol máshol. A valóságban ilyen gore oldalak a nyílt neten is vannak, sokszor még regisztráció mögé sem rejtve a videókat. A "darkweb" szöveggel jobban el lehet adni egy sztorit, mert a sok clickbait creepypasta youtube videósok olyan legendát körítettek a jelenséghez, amit gondolkodás nélkül bevesznek.

Olyan viszont létezik, amiről a kérdés szól:

[link]

[link]

Az, hogy erről videó is készülhetett, már kérdéses. Ha igen, lehet pont a műtét és eljárás egyedisége miatt.

2023. jún. 12. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2023. jún. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!