Asztmásan tartalékos katona sem lehetek?
Figyelt kérdés
Pár napja érdeklődtem, az iranyasereg weboldalon lévő lehetőségnél. Ma hívott egy hölgy a jelentkezéssel kapcsolatban. Röviden és tömören annyit mondott, hogy amíg van orvosi papírom arról, hogy asztmás vagyok, nem lehetek tartalékos sem. Ez meglepett mert akárhányszor olvastam utánna, ez csak a szerződéses/hivatásos katonáknal volt jelölve kizáró tenyezőként.2023. jún. 12. 14:47
1/6 anonim válasza:
Beteg emberek még a vert seregbe sem kellenek.
2/6 anonim válasza:
Nem lehetsz.
De ezt mint írtad el is mondták világosan.
3/6 A kérdező kommentje:
Nyilván, de felmerül a kérdés hogy míg a másik szolgalati formánal ezt elmondták, addig a kisebb elvarasokkal jaronal ez nem volt megadva. Meg minden ismerős aki most katona azt mondta hogy tartalékos szinte mindenki lehet
2023. jún. 12. 19:59
4/6 anonim válasza:
ott a szinte a mondatodban.
tudod az alapkit a tartalékosnak is meg kell csinálni és hát ha nem tudsz például futás közben lépést tartani esetleg menetfelszerelésbe aztán behívnak azért vagy tartalékos majd külön egy egész kórházzal fognak miattad menni
5/6 anonim válasza:
Miért akarsz katona lenni? Keress inkább valami hasznos munkát.
6/6 anonim válasza:
5# miért ne lenne hasznos te nagyon kultúrált és felvilágosult unszimpatikus 5-ös válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!