1/4 anonim válasza:
Volt már máskor is? Próbálj bevenni gyógyszert, és bent maradni sötét, csendes helyen. Jobbulást.
2/4 A kérdező kommentje:
Volt, elég gyakran van. A gyogyszer sem segít. Le vagyok feküve az elsötétitett hangszigetelt szobámban de már nem bírom.
Köszi.
2023. jún. 11. 18:02
3/4 anonim válasza:
Évek óta küzdök vele, olyan erős rohamokkal, hogy a falnak mennék, nincs olyan gyógyszer szerintem amit ne próbáltam volna de semmi, háziorvosomnak megemlítettem és ő ajánlott szumitropán hatóanyagú gyógyszert, azóta fél óra és eltűnik, ha nagyon erős a migrén akkor 8-10 óra múlva kell bevenni mégegyet, én külhoni magyar vagyok, de magyarországon is kapható ilyen hatóanyagú. Nekem életmentő volt. Bár nekem nagyon erős migrénem van általában csak menstruációkor jelentkezik, de akkor 4-5 nap.
4/4 anonim válasza:
3. Vagyok ismét Sumatripan Orion 50mg a neve Magyarországon, de természetesen kérdezz meg egy szakorvost előbb róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!