6 órája folyamatasan fáj a fejem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Valahogy elaludtam hason fekve kb egy órát, és azóta hátul, a tarkóm környékén pokolian fáj a fejem. Minden mozdulat fájdálmas, de még az is, ha mozdulatlanúl fekszem.2023. jún. 10. 20:05
2/13 anonim válasza:
1) kávé
2) fejfájás csillapító
3) mentők
3/13 anonim válasza:
Kávé előtt azért én mérnék egy vérnyomást, mert ha magas vérnyomástól fáj a feje és ráküld egy feketét, abból nagy baj lehet.
4/13 anonim válasza:
Hány éves vagy, hány kiló, milyen magas, milyen alapbetegségeid vannak, mikor aludtak ki magad normálisan legutóbb és előtte mennyire rendszeresen és jól aludtál az utóbbi hetekben, milyen gyógyszereket szedsz? Így elsőre...
5/13 anonim válasza:
Elaludtad a nyakad. A nyakizmok fájdalma felsugárzik és fejfájásként érzi az ember. Ne akarjátok már megműteni egyből egy fejfájás miatt xD
6/13 A kérdező kommentje:
32 éves férfi vagyok, 175/69, nincs alapbetegségem, nem szedek gyógyszert, ritkán kávézom. Minden éjszáka szinte pontosan 7 órát alszom, aztán alkalmanként néha délután mégegyet. Ibuprofen tartalmú fájdalomcsillapítót vettem ma be, de semmi hatása.
2023. jún. 10. 20:59
8/13 anonim válasza:
Hát ez a vérnyomás nem igen normális,ez magas..ez is okozhatja a fejfájásodat.
9/13 anonim válasza:
Az nem a vérnyomása, hanem 175 magas és 69 kiló. :)
10/13 anonim válasza:
Jaj,bocsánat.Azthittem azt írta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!