Koffein mentes pörgető hatása?
Az az igazság, hogy ezekben a preworkout stimulánsokban egyedül a koffein az, ami ténylegesen képes felpörgést okozni. Lehet vásárolni koffeinmentes preworkoutokat is, csak kb. kidobott pénz az összes.
A preworkoutokkal egyébként nem is az a baj, hogy koffeint tartalmaznak, hanem hogy rohadt sok koffeint tartalmaznak. Vannak olyan pörgetők, amiből egy adag 4-5 erős presszónak felel meg, te meg megiszol ennyi koffeint egy korttyal. Ez nyilván egészséges szervezetre is hathat megterhelően, nemhogy magas vérnyomásban szenvedőkre. Én is nemrég kezdtem el használni a koffeint, mint edzés előtti pörgető, de én erőemelő versenyző vagyok, akinek felkészülési időszakban nincs olya, hogy na ma nagyon elfáradtam melóban, nincs kedvem edzeni. Én a kávéra vagy valami lightos energiaitalra hamarabb esküszöm, mint ezekre a szar preworkoutokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!