Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy Accu chek Active...

Van egy Accu chek Active vércukormérő készülékem. A kérdésem pedig az hogy hol kapok jó áron Accu chek Active kompatibilis teszt csíkot?

Figyelt kérdés

Mivel nem vagyok kimondottan cukorbeteg csak Inzulin rezisztens így az orvos nem tud nekem fel írni teszt csíkot mert csak azoknak jár akik inzulinnal szúrják magukat

Jelenleg az 50 darabos accu chek active tesztcsík kb 2600ft körül mozog... olcsóbban vagy nagyobb mennyiségben szeretnék venni. De nyilván olyat ami jó a készülékemhez.

A segítő kommenteket köszönöm szépen

2023. jún. 10. 13:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Régebben

5 volt az éhgyomri cukrom

A terhelésnél 2.6

Viszont az Inzulin magas volt

Kaptam endroklinologustol gyógyszert Merkformint korábban Meforált(1000mg) de attól nagyon hánytam meg Letroxot szedtem 75öst

Diétáztam mozogtam nagyon odafigyeltem mindenre

Szószerint grammra mértem a kaját

Sokszor az 1500 kalóriát se érte el a napi bevitel

3 hónap után kemény diéta mozgás és gyógyszerek után

Az éhgyomri cukrom 7.5 lett a terhelés meg majdnem 12

Ráadásul 16 kilót híztam

Majd huzamosabb ideig nem tudtam el menni orvoshoz viszont nem szedtem azokat a gyógyszereket amit felírt

Az elmúlt időszakban le ment 9 kiló

Igaz az éhgyomri magas terhelést nem kértek

Akinél voltam dokinál sokan panaszkodtak rá hogy úgy el bszta a gyógyszerezésüket hogy utánna lettek cukorbetegek ..

A másik hogy nekem évekig nem is volt kezelve egyik betegségem se szóval nem csodálkozok ha mégis baj van

16 voltám amikor a PCOS kiderűlt

Fogamzásgátlót kaptam

Bőven elmúltam 20 majdnem 21 éves voltam mikor az Inzulin Rezisztencia és a Pajzsmirigy alúlműködés kiderült.

Kb 8 éve ki iktattam a kenyered cukrot tejet lisztet .

Csak csipegetek mint egy veréb még is olyan vagyok mint egy Víziló

2023. jún. 10. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
TSHt be kell állítani és el kellene kezdeni normálisan spirtolni
2023. jún. 10. 21:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Tsh 3.50 elvileg értéken belül van
2023. jún. 11. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Na várj most elolvastam normálisan. Te nem inzulinrezisztens vagy, hanem masszívan cukorbeteg. Ez már nem a szórakozunk kategória a 9-es hgba1cvel Metformint fel kell vinni maximális tolerálható dózisra, és nagy eséllyel kell mellé GLP1 analóg vagy SGLT2 gátló is.
2023. jún. 11. 10:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Én csak azt írtam amit a háziorvos mondott

A GLP1 es SGLT2 nem tudom mi

500mg Meforalt kaptam de úgy kell bevezetnem hogy

1. hét : reggel fél

2. hét : reggel és este is fél

3. hét: reggel egész este fél

4. hét: reggel és este is egész.

Most fejezem be az első hetet

2023. jún. 11. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!