Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Irritált anyajegy, 2 bőrgyógyá...

Irritált anyajegy, 2 bőrgyógyász látta volna, ha rosszindulatú?

Figyelt kérdés
El fognak távolítani 2 rossz helyen lévő anyajegyet, pár hónapja az egyik bőrgyógyász nem is mondta, hogy sürgős lenne, az ő leletében még nen is az irritált anyajegy volt leírva, a héten egy másik is látott, azt mondta, semmi rosszat nem lát, de azt a kettőt szedjük le. Lesz szövettan, de addug dermatoszkóppal látták volna a bőrgyógyászok is, ha rosszindulatúak lennének vagy gond lenne?
2023. jún. 9. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
2 szakember látta az anyajegyeidet, ugyhogy ne aggódj tovább!
2023. jún. 9. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs semmi okod aggódni, ha két orvos is látott, de a biztos a szövettan lesz.
2023. jún. 9. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha annak látta volna bármelyik, akkor szerintem összehozott volna egy onkológussal. Nekem azt mondta, hogy ha olyannak látná, akkor nem a sebészetre küldene.
2023. jún. 9. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy anyajegynél mindig van szövettan, szóval ez miatt ne aggódj.

Az, hogy írritál az nem feltétlenül attól van, hogy rosszindulatú. Lehet, hogy egy ruha írritálta és csak ráparázol most.

2023. jún. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!