Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinaljak, hogy ne horkoljak?

Mit csinaljak, hogy ne horkoljak?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es valami veszett modon horkolok. Kiskoromban is nagyon horkoltam, kiszedtek az orrmandulamat de meg igy is. Ha itthon vagyok nem zavar, es a csaladot se, viszont a nyaron mennek tobb ottalvos buliba/baratnoimnel is ottaludnek, viszont ezt rettentoen szegyenlem, higy horkolok. Probalok en mindig csukott szajjal elaludni, de ha elalszom mindig kinyilik, es a vege mindig mint a traktor indulas.. Tudok ez ellen tenni valamit?
2023. jún. 8. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Ne aludj a hátadon.
2023. jún. 9. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez ellen semmit nem tehetsz, az ember nem tudja, hogy mit csinál alvás közben. A horkolást is csak akkor tudod magadról többnyire, ha mások mondják neked, mert hallották.

#1:

Akkor mégis hogy aludjon? Hasonfekve a párnába és fulladjon meg?

2023. jún. 9. 04:53
 3/6 anonim válasza:
71%
Vizsgáltasd ki magad, milyen egészségügyi probléma miatt horkolsz.
2023. jún. 9. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Azonnal menj orvoshoz, adjon beutalót alváslaborba, mivel ez életveszélyes is lehet!
2023. jún. 9. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Kapható többféle (orrcsipeszes, orrdugós, mágneses, állpántos, cumis stb.) horkolásgátló. Nekem pl. a cumis úgy 20 éve annyira bevált, hogy néhány hónapig tartó használata után, már nélküle se horkoltam. A feleségem szerint, hosszú évek óta egyáltalán nem is horkolok, vagy csak a hallása romlott. ;-) ?
2023. jún. 9. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
2- Létezik oldalfekvés is, hali!
2023. jún. 10. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!