Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon tényleg lehet...

Ezen az oldalon tényleg lehet receptes gyógyszereket vásárolni?

Figyelt kérdés

[link]

ESZEMBE SINCSEN INNEN VÁSÁROLNI!Írtak ma nekem fel rivotrilt és a neten nézegettem róla pár infót majd bedobta ezt az oldalt.Tényleg ilyen könnyű lenne hozzá férni receptel kapható gyógyszerekhez?Vagy ez valami full kamu?Nem érkezik meg a termék vagy esetleg valami hamis dolgot kapsz?

2023. jún. 7. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyúlják le a bankkártya adataidat, akkor sem rendelkezik ez a webáruház a szükséges engedélyekkel, hogy gyógyszerkereskedelmet folytasson. Ha egyáltalán kapsz valamit a pénzedért, semmi garancia nincs arra, hogy amit kaptál, biztonságos-e beszedni vagy hatástalan. Nem kísérletezek ilyen helyekkel.
2023. jún. 7. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva. Nem is értem, hogyan létezhet ez az oldal, hiszen az utóbbi időkben a hatóságok még a magánszemélyek ilyen hirdetéseit is száműzték (több-kevesebb sikerrel..). Ezt hogy nem sikerült kiszúrniuk??
2023. jún. 8. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. El tudom képzelni, mindkét verziót. De nem szívesen rendelnék innen, nincs semmire se garancia, pl. mi van, ha valami utánzatot árulnak és épp attól leszek rosszul. Vagy tényleg azonos a tabletta, de nincs orvosilag követve, hogy, szedem, kijön valami komoly mellékhatás, akkor nehezebb segíteni
2023. jún. 9. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Illegalisan kinai hamisitvanyt vehetsz. A hatoanyag ugyanaz, de a segedanyag meg a gyartas mar nem. Ezen kivul bunozok illegalisan receptre orvos altal felirhato szert kinalnak.
2023. jún. 10. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Rivotrilhoz még személyi igazolványt is kérnek a gyógyszertárban. Persze, a feketepiacon be lehet szerezni (mint mindent), de hogy egy ilyen weboldal működjön, hát ez nonszensz.
2023. jún. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!