Van olyan aki szeretné kibeszélni az egészségügyi bajait, így anonim itt vagy privátban? Egymást támogatva.
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 12:53
3/6 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb problémám a bipoláris zavarom és, hogy az erre kapott gyógyszer mellékhatásaitól szenvedek.
4/6 anonim válasza:
Elvesztettem a munkahelyemet már hónapokkal ezelőtt és nem tudom túltenni magam rajta. Igazságtalanságok csapdájába kerültem, és én nem lettem meghallgatva.
Volt egy pasi, belezúgtam, de nagyon nagyon. Próbáltam pár kollegától kinyomozni a nevét, de senki nem tudott semmit.
Volt egy nő, nagyon megkedveltem, mindent elmondtunk egymásnak, megbeszéltük, hogy munkahelyen kivül is talizunk. Azóta egyszer írt rám, aztán le is tiltott.
Ez a 3 így sokkolt teljesen. Azóta is minden nap, mintha ott lennék, figyelem az időt, mikor van szünet. Vajon mit csinálhat az a férfi.
Beteges ugye? 😬🥺
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Ilyen típus vagyok, én mindent megbeszélek másokkal, barátokkal vagy fórumon, ha valamire nem kapok választ, megnyugtat.Másoknak is segítek ha tudok, de meghallgatom legalább, néha az is sokat segít.
6/6 anonim válasza:
Mesélj hallgatunk.Akár privit is írhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!