Miért pisilek be, ha egy kicsit több alkoholt iszom a kelleténél?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok alkoholista. Nem iszom rendszeresen. És nem is kell hulla részegre innom magam. Elég ha egy kicsit jobban be vagyok csiccsentve és valahogy nem jut eszembe hogy ki kellene menni mosdóba, csak amikor már késő. Ha meg alkoholt iszok, attól mindig hiperaktív lesz a hólyagom és csak akkor veszem észre, amikor már folyok.
Ez miért van? Mennyire normális? Másnál is van ilyen?
2023. jún. 5. 17:30
1/3 anonim válasza:
Ez rohadtul nem normális.
Amíg nem veszted el az eszméletedet nem szabadna behugyoznid a piától
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem vagyok még olyan állapotban és mégis előfordul.
2023. jún. 5. 19:30
3/3 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy van vízhajtó ital. Sörözés közben én is gyakran kijárkálok és hazafele ha pisilek is indilulás előtt itthon már ahogy nyitom az ajtót rohanok a WC-re. Bepisilés nekem is volt emiatt, emlékszem egyszer az utcán már annyira nem bírtam, egyszer pedig hazaértem és kiértem a wcre, de ahogy megláttam a wct, elkezdett szivárogni és már mindegy volt úgyhogy nadrágban leültem a wcre és összepisiltem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!