Bal kezemen fel vannak dagadva az ujjak. Ezzel milyen orvoshoz fordulhatok?
Sziasztok!
A másik kezemhez képest kicsit pufibbak tűnnek az ujjaim. Keszül, amikor behajlítom. Nyílt a középső ujjon két aprócska, vágásszerű seb, mintha a zsákot összetartó cérna elszakadt volna. Mindkét kezem rettenetesen gyorsan kiszárad, kenegetem és kenegettem már mindenfélével, de annyi változott, hogy a téli hónapok csillapodtával már nem tiszta seb mindkét kezem.
Vízzel érintkezve, főleg meleg vízzel, a bal kezem 1-2 percig elhagyja a feszítő érzést, és mindkettőnél frissesség jön, de aztán ugyanolyan száraz, feszítő. Nem mondanám fájdalmasnak, de zavarónak zavaró, kellemetlen, hogy nem "semmilyen", amilyennek kéne lenni.
A feszítő érzés egyébként közel egy hónapja van. Előtte csak mindkét kezemmel sínylődtem, viszont szintén jobban a ballal, hogy szárazabb, kirepedezik a bőr, sebek nyílnak.
Családorvos - vér - és vizelet vizsgálat- majd vissza.
Onnan beutaló a belgyógyászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!